Frissen tartjuk a minőséget! 

Berkenye Hűtőház Kft. a minőségi gyorsfagyasztott termékeit, termelési eredményeit, a folyamatos innovációnak, a fejlett technológiának, valamint a vezetők és a munkatársak elkötelezett, szakképzett munkavégzésének köszönheti.

Folyamatosan arra törekszünk, hogy vevőink a minőség iránt elkötelezett, a megújulásra fogékony partnerként ismerjék meg vállalkozásunkat.

Tudatában vagyunk az élelmiszerbiztonság és a minőség jelentőségének, szoros összefonódásának.

Fagyasztott termékeinket kizárólag ellenőrzött termelői forrásból származó, nyersanyagokból állítjuk elő.

Minőség, biztonság,

innováció

 

1. Gyümölcstermesztés ellenőrzött termőföldekről

2. Minőségellenőrzés

3. Feldolgozás

4. Csomagolás, tárolás

Minőségpolitikánk

A minőségbiztosítási programunk (IFS 7.1) úgy került kialakításra, hogy a termékeink következetes felügyelete meglegyen az egész hűtőláncban. Minőségügyi csapatunk irányítja a folyamatot a gyümölcsöskertektől a fagyasztóig, valamint biztosítja, hogy termelőink és feldolgozásunk megfeleljen az iparág legszigorúbb minőségi előírásainak.

 

 


Minden, amit vállalatunk tesz, az Ön sikerére irányul. Kulcsrakész iparág-vezető technológiai megoldásokat kínálunk, legyen szó vendéglátásról, ipari tovább feldolgozásról vagy kiskereskedelmi tevékenységről.

 

 


A fenntartható fejlődés és környezettudatos szemléletünk a gyümölcstermesztési és gyártási folyamatokban egyaránt jelen vannak.

 

A frissen betakarított gyümölcsöket a legrövidebb időn belül a hűtőházunkba szállítjuk, gyorsfagyasztjuk. Mit garantálunk így vásárlóinknak?

100% ÍZ
A friss gyümölcsre jellemző szín, íz és állag.

100% TERMÉSZETESSÉG
Nincsen tartósítószer és adalékanyag, csak a gyümölcs hihetetlen finomsága.

100% BIZTONSÁG
Egész évben elérhető, ellenőrzött érzékszervi és garantált fizikai-kémiai és mikrobiológiai tulajdonságokkal rendelkező gyümölcsök.

100% KÉNYELEM
Nincs több mosás, hámozás, magtalanítás, keverés és anyagvesztés. Ezáltal szakembereink a használatra kész és egyszerű termékeikkel Önnek munkaidőt és költséget takarítanak meg.

 


Képzési programjainkat partnereink igényeihez alakítjuk. Így biztosítjuk vásárlóinknak a termesztésben, gyártásban és a forgalmazásban lévő munkatársaink felkészültségét és felelősségét.

 

Szakmai szervezetek, termelői partnerek