Feldolgozás 

Üzemünkben a feldolgozási folyamatokat európai szinten is a legmodernebb automata vonalak biztosítják. A gyümölcsöket mossuk, tisztítjuk, válogatjuk, jellegük szerint magozzuk, felezzük, kockázzuk a vevői igényeknek megfelelően. A vonalak kialakításánál kiemelt figyelmet fordítottunk a végtermék élelmiszer biztonságára, ezért gépeink teljesen rozsdamentesek és kielégítik az európai szabványok legmagasabb szintjét.

Termékeink tisztaságát garantálják továbbá a gyártási vonalba beépített optikai válogatógépek, amik a beszállított termékekből kiszortírozzák az idegen anyagokat és a hibás termékeket. Ezen high-tech technológiával termékeinkkel szemben támasztott fogyasztói igényeket folyamatosan garantáljuk.

A feldolgozott gyümölcsöket fluid ágyas technológiával néhány perc alatt gyorsfagyasztjuk. Ezen technológia lényege, hogy a hirtelen végbemenő fagyasztás során a gyümölcsök sejtfalai nem sérülnek és így a termék a kiolvasztás után is megőrzi kiváló ízvilágát, beltartalmi értékeit és állagát.

Büszkék vagyunk európai szinten is kimagasló minőségű magozott fagyasztott meggy termékünkre, amely kollégáink több évtizedes tudásán és világszínvonalú technológiánkon alapul.