Gyümölcstermesztés ellenőrzött termőföldekről

Az élelmiszeriparban egyre nagyobb jelentőséggel bír az ellátásbiztonság, a magas fokú termékminőség, illetve a tervezhető, folyamatos termelés. E kihívásra  vállalatunk válasza a vertikális integráció, amely a szoros ellátási lánc kapcsolattal együttesen versenyképességi előnyt biztosít partnereink részére.

Ennek érdekében folyamatosan növeljük saját ültetvényeinken a gyümölcstermesztést. A termőföldek közelsége miatt a leszüretelt gyümölcsök rendkívül rövid időn belül kerülnek fagyasztásra. Így fogyasztóink számára megőrizzük gyümölcseink értékét és természetes állapotát.

Tekintse meg saját ültetvényeinken
történő meggy és- almabetakarításról
készült rövid videónkat!

Ugyanakkor a biztonságos minőségi alapanyag ellátás és a fajtaválasztás érdekében, ültetvényeink művelése mellett megalakítottuk a NÓGRÁD-TÉSZ-t. Közösen fogjuk össze és ellenőrizzük a gyümölcsök termesztési folyamatát, egyben szaktanácsot is nyújtunk minősített termelőink részére. Kiemelt figyelmet fordítunk termesztő partnereinkre, akik hosszú távon vállalati családtagok is. Több mint 30 éve építünk tapasztalataikra, hozzáértésükre.