Berkenye Hűtőház

Fagyasztott gyümölcsök
Berkenye Hűtőház
Természetesen minőséget kínál.
Berkenye Hűtőház
Természetesen minőséget kínál.

Minőség

Mindenkori célunknak tekintjük vevőink bizalmának és megelégedettségének elnyerését magas minőségű fagyasztott termékeinkkel. Mindezt a következő tények együttese eredményezi:

Ültetvényeinken a gyümölcstermelés nagyobb hányada AKG-i (Agrár-környezetgazdálkodási) rendszerben történik, ami a minimális vegyszerfelhasználást jelenti a hagyományos növénytermeléssel szemben. Emelett gyümölcsöseink kisebb részén, 100 %-osan vegyszermentes, ún.bió termelést folytatunk a Biokontroll Hungária Kft. ellenőrzése alatt. Így biztosítjuk, hogy vásárlóink környezetbarát módon előállított gyümölcsökhöz jussanak.

Termelőinkkel szoros kapcsolatot alakítottunk ki. Folyamatos szakmai és művelési segítséget biztosítunk számukra.

Az ültetvények közelsége miatt a leszüretelt gyümölcsök rövid időn belül kerülnek a hűtőházba megőrizve friss, természetes állapotukat.

A frissen szedett gyümölcsök kiméletes fagyasztását a fluidágyas illetve hűtőkamrás fagyasztási technológiánk biztosítja.

A feldolgozási folyamatok a legmodernebb eljárásokkal, gépekkel történnek: Sortex optikai válogató gép, magozó gép, fémdetektor, stb.

Az MSZ EN ISO 22000 : 2005 minőségbiztosítási és a HACCP rendszerünket a vevői kívánalmaknak és az élelmiszerbiztonsági előírásoknak megfelelően működtetjük.

Dolgozóinkat úgy képezzük és motiváljuk, hogy a partnereink által megfogalmazott termékek előállításában ők is érezzék felelősségüket.

A folyamatosan változó vásárlói igényekhez igazodva törekszünk a szolgáltatásainkat, technológiáinkat és működési rendszerünket fejleszteni.

Tanúsítványaink:

tan2 tan2 tan2 tan3 tan3 tan3

Szervezetek, melyeknek tagjai vagyunk:

Energetikai szakreferens jelentések